Bestilling

 

Online bestilling: Her kan I bestille jeres cykelferie online. (Udfyld modulet nedenfor). Start- og slutdato er helt op til jer indenfor de i kalenderen afgrænsede perioder. Husk at tjekke i kalenderen (menuen til venstre) om ugen allerede er reserveret til andre formål, før I bestiller.

Vi anbefaler bestilling i god tid, da hotellerne bliver sværere at booke, jo tættere vi kommer på ferieperioden. Ved bestillinger før 1/3-2019 kan man være sikker på at få plads.

Flyrejsen foretages som hovedregel fra Københavns Lufthavn eller Billund. Vores norske gæster kan flyve direkte fra Oslo Torp og Oslo Rygge og med mellemlanding fra Haugesund. Vores svenske gæster kan flyve direkte fra Goteborg City og Stockholm-Arlanda. Er flybilletterne fra Norge og Sverige uforholdsmæssigt meget dyrere (end de danske), så kan der blive tale om et tillæg på 300 kr. pr. rejse.

Depositum: Efter at online-bestilling (nedenfor) er foretaget indsættes 2.400 kr. pr. person på reg. nr. 4001, konto 3346253576 i Danske Bank. Til brug for Internationale betalinger:

IBAN kontonummer:
DK8830003346253576
BIC (SWIFT-adresse)
DABADKKK

Husk at anføre navn og arrangement (rutens farve) på kontooverførslen, og husk at afsender betaler alle gebyrer i forbindelse med overførslen.

Restbeløb: Du vil modtage en kvittering samt en beregning af restbeløbet pr. e-mail tre dage efter indbetaling af depositum. Restbeløbet skal være indbetalt på samme konto senest en måned inden afrejse. Der bliver ikke sendt nogen særskilt opkrævning af restbeløbet. Vi råder derfor til at udskrive beregningen af restbeløbet, så snart I modtager den.

Rejseplan: Den endelige rejseplan samt flybilletter bliver sendt pr. e-mail senest en måned før afrejse. Kort og rutebeskrivelse m.m. vil blive udleveret, når I ankommer.

Afbestillingsbestemmelser: Når flybilletten er købt, kan det fulde depositum ikke længere tilbagebetales i tilfælde af afbestilling. Ved afbestilling påbeløber et afbestillingsgebyr på 300 kr. Hvis du aflyser din rejse senere end to uger før afrejse, har du ikke ret til tilbagebetaling af det indbetalte beløb. En sygdomsafbestillings-forsikring kan tegnes via Bike Italien. Den koster 190 kr.

I tilfælde af: 1) Udeblivelse på afrejsedatoen. 2) For sent fremmøde på afrejsedatoen. 3) Afrejse forhindret p.gr.a ugyldigt pas eller forkert opgivet navn, har deltageren ikke krav på tilbagebetaling af det indbetalte beløb.

Bestillingsmodulet (et pr. familie)

 
Rute (orange, grøn, blå, blå B, rød)
Start og slutdato
Forventet ankomsttidspunkt (bil)
Navn(e) præcis som i pas
Adresse (vej, postnr. by)
E-mail
Telefon

Mobil-telefon

Værelser (enkelt, dobbelt, tre- eller firesengsværelse)
Egne cykler medbringes
Sygdomsafbestillingsforsikring

Evt. bemærkninger

 

Bike Italien kan kontaktes således:
E-mail: Joachimjerichow@hotmail.com
Telefon: +39-3493672104