r

r

r

r

Overnatningssteder af høj kvalitet!

r

r

r

r

r

 

 

 

 

 

3

 


 

 

Via Ferrata
 


 

 

 

 


 
 
 


Cykelferier familier

 

Norditalien opleves bedst fra en cykelsadel!

Der hersker ingen tvivl om, at cyklen er transportmidlet at foretrække, når man for alvor skal lære Norditalien at kende: Intet tag, ingen vinduer og intet tykt lædertøj til at skærme os mod naturen i alle dens forklædninger. Lydene, duftene, synsindtrykkene og stemningen trænger rent ind via vores sanseorganer. Undtaget er kun smagen af det forjættede land - for smagsløg oplever bedst ved et bord med dug på!

Bike Italien laver cykelferier for de aktive ferierejsende i området omkring Gardasøen, Trentino og Valpolicella. Området er kendt for sin dramatiske natur, sin spændende historie, sin vin og sit suveræne køkken... noget for enhver smag... det garanterer vi!

Vi laver cykelferier både med og uden guide. Cykelferierne uden guide kaldes Familieferier (MTB) og Familieferie-ræs (racer). Familieferierne (MTB) kan bestilles i forskellige sværhedsgrader: Orange rute er den letteste, og rød rute er den mest udfordrende. Turene med guide hedder Bike & Vin, Val di Non, Trentino og Frankerstien.

Familieferier:

Familieferie-turenes daglige længde og sværhedsgrad afhænger af, hvilken rute I vælger. For at komme så vidt som muligt omkring både horizontalt og vertikalt er færgesejlads, kabellift og lift med minibussen integrerede dele af planlægningen.

Ruterne fører jer af småveje, cykelstier og grusstier imellem uendelige rækker af vinstokke, forbi blomstrende frugtplantager og gennem lunde med sporadisk skygge fra oliventræer og cypresser. Så langt fra turismens hovedstrøg, som det er muligt. Som noget anderledes spændende bringer vi jer til afsides bjerglandskaber, hvor stilheden regerer og kun afbrydes af koklokkernes ringen og marmotternes piften. Udover et fantastisk udsyn til fjerne bjerglandskaber (på en klar dag) får I mulighed for at prøve forrygende nedkørsler af bjergveje med talrige kurver og en helt igennem storslået natur ved Gardasøen, i Trentino og i Valpolicella!

Ingen stress - I finder den rigtige vej, første gang! Rutebeskrivelserne og kort er meget detaljerede, så man behøver ikke bekymre sig om at fare vild.

Hotellerne er booket i forvejen. Værelsesstandarden er kontrolleret på forhånd, så overraskelser undgås. Overnatningsstederne kan være B&B, agriturismo eller hoteller med to eller tre stjerner. Alle vores overnatningssteder er af en høj kvalitet og de fleste har swimmingpool.

Bagagetransporten sørger vi for, de dage I skal skifte hotel. Kommer I med fly, henter vi jer i lufthavnen.

Leje af cykler klarer vi - mountainbikes med en gearing, der passer til ruterne. Som noget nyt kan vi også tilbyde elektriske cykler, der hjælper jer med at klare bakker og distance. Elektriske cykler får cykeldelen til at gå som en leg! Man skal træde rundt... bevares, men I slipper for prusten og stønnen! Foretrækker I at medbringe jeres egne cykler, så sparer I cykellejen. Cykelbukser og evt. cykelhandsker er en god ide, når man skal bruge så meget tid "i sadlen" i løbet af en uge! Regntøj skal man altid have med... for en sikkerheds skyld! Vi sender jer en huskeliste med de ting, der er rare at have med på jeres cykelferie.

Morgenmad er indregnet i prisen. Til gengæld må I selv sørge for frokost og aftensmad. I rutebeskrivelsen vil der være gode råd og anbefalinger til, hvor der er specielt godt at spise.

Start og slutdato er i princippet op til jer. Flyrejsende fra København kan opnå rabat ved at rejse på fredage og mandage. Rejsende fra Billund kan opnå rabat ved at rejse på tirsdage og torsdage. Det er muligt at få lagt fridage ind i jeres program (anbefales), som det passer jer bedst. I kan også kombinere jeres cykelferierejse med en anden ferie i Italien og få flybilletten udskudt eller fremskudt alt efter, hvad der passer jer! Reserverede uger til andre aktiviteter er markeret med rødt i kalenderen (se menu).

Kør-selv rejsende parkerer deres bil ved første overnatningsted eller i Lazise. På sidstedagen sørger vi får, at I bliver bragt tilbage til bilen, eller at bilen bliver bragt til jer.

Forsikring: Afbestillingsforsikring kan tegnes ved tilmelding. Materiel og eventuelle skader ved ulykker dækkes af gæsternes egen indboforsikring henholdsvis ulykkesforsikring. Rejseforsikringer kan tegnes igennem Bike Italien.

I arkivet kan læse familien Hansens indlæg (blå rute) publiceret i Dansk CyklistForbunds medlemsblad: Cyklister 2010, nr. 4. her.

Tilbud udover cyklingen:

Opera i Arenaen i Verona: Det Verona er allermest kendt for, er sine operaer, der hvert år sættes op i den 2000 år gamle Arena i 1centrum Verona. Med plads til 12.000 tilskuere er Arenaen den perfekte ramme for disse fantastiske forestillinger! Traditionen tro sidder tilskuerne med stearinlys i hånden, og dirigenten er ikke bleg for en "da capo", når de mest entusiastiske råber "ancoraaaaaa" ("igen") efter operaens mest berømte arie! I år (2019) spilles operaerne: La Traviata, Aida, Il Trovatore, Carmen, Roberto Bolle and Friends, Placido Domingo 50, Tosca, Carmina Burana. Vi sørger for billetter, puder, tæpper, parablyer, vin og snacks (se priser) samt transport, hvis I bor udenfor Verona. Gæster, der bor på Agriturismo San Mattia, må selv klare transport til og fra Arenaen (2,5 km).

Via Ferrata: En populær form for klatring for almindelige mennesker (også kaldet stigeklatring) uden specielle fysiske forudsætninger. Iført en siddesele, der hele tiden er fastgjort til et fastboltet kabel, giver via ferrata jer mulighed for at bevæge jer på udsatte steder i bjergene, hvor I ellers aldrig var kommet! Kontakt os for mere information.

Canyoning: En grænseoverskridende adventuresport, hvor man iført våddragter og hjælm følger vandveje igennem slugter og grotter; glider og abseiler ned ad vandfald, svømmer og springer ud i underjordiske pools med krystalklart grønt vand. En adventuresport for eventyrlyste voksne og børn. Forudsætter at man bestiller en ekstra overnatning i løbet af sin cykelferie. Kontakt os for mere info.

Kajak på Adige: Børnevenlig aktivitet, hvor man udstyret med overlevelsesudstyr og i følgeskab med guide padler ned ad Italiens næstlængste flod, Adige, i åbne kajakker, imens man nyder udsigten til de dramatiske klippeformationer og dyrelivet langs floden.

Læs om programmet og vores forskellige ruter her.

Bike Italien kan kontaktes således:
E-mail: Joachimjerichow@hotmail.com
Telefon: +39-3493672104

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

 

 

 

 

 

 

 

aa

a

a

a

Velkomstmøde

a

Vores grundige rutebeskrivelser

a

Swimmingpool næsten alle steder

a

a

Opera i Arenaen, en fantastisk oplevelse!

a

a

a