Tilmelding

 

Online tilmelding: Her kan du tilmelde dig til træningslejren Grandissimo Garda online. For at tilmelde dig skal du udfylde og sende tilmeldings-modulet nedenfor samt indbetale depositum.

Priser:

Fly, cykeltransport og transfer* (syv nætter)

7.695 kr.

Kør-selv* (syv nætter)

5.795 kr.

(Priserne er inkl. IVA (moms) - i henhold til særloven for rejsebureauer)

Inkluderet i prisen: Hotel (dobbeltværelser) med halvpension (ekskl. drikkevarer), guidede ruter, hotelskat og IVA. For flyrejsende er også fly, cykeltransport og transfer inkluderet i prisen.

Ikke inkluderet i prisen: Frokost, drikkevarer, færgebilletter, afbestillingsforsikring, reservedele og reparationer samt tillæg for enkeltværelse.

Tillæg for enkeltværelse: (190 kr. pr. nat).

Racercykler til leje: Det er muligt at leje racercykler/elektriske racercykler til træningslejren i den udstrækning, at vi kan finde de rigtige størrelser. For flyrejsende vil cykeltransporten blive modregnet i cykellejen!

Flyrejsende: Leje af racercykel en uge, tillæg: 250 kr. Leje af elektrisk racercykel en uge, tillæg 820 kr.

Bilrejsende: Leje af racercykel, en uge: 1.150 kr. Leje af elektrisk racercykel, en uge: 1.800 kr.

Cykeltransport: De flyrejsendes cykler transporteres med flyet. Omkostningerne for transporten er inkl. i prisen. Vi sørger desuden for transport til og fra lufthavnen. Cykler transporteres bedst i "hårde" cykelkufferter. Men også en "blød" kuffert/cykeltaske eller en cykelpapkasse kan benyttes. Papkasserne fås hos din lokale cykelforretning (ikke i lufthavnen!). Hvis du bruger papkasse, skal du huske at tage sadel og pedaler af samt dreje styret. Papkassens hjørner og håndtag bør forstærkes med tape. Det er i øvrigt en god ide at emballere bagskifter, kranksæt og forgaflen ekstra grundigt!

Rejsedatoer: fra hhv. København og Billund d.29/5 og 5/6.

Rejseplan: Rejseplanen vil blive sendt til alle deltagere minimum en måned inden afrejse pr. e-mail. 

Tilmelding: Tilmelding (reservation) er gyldig og bindende, når tilmeldingsmodulet nedenfor er modtaget, og depositum på 2.750 kr. er indbetalt. Vigtigt! Det anføres under bemærkninger, hvilken transportform man ønsker.

Depositum: 2.750 kr. indsættes på reg.: 4001, konto: 3346253576 i Danske Bank. Husk at anføre navn og arrangement på kontooverførslen.

Sidste tilmeldingsfrist: 15/4-2021.

Restbeløb: Restbeløbet skal være indbetalt på samme konto en måned inden afrejse. Betales restbeløbet ikke rettidigt, har Bike Italien ret til at betragte rejsen som afbestilt.

Afbestillingsforsikring: Kan købes for 190 kr.

Afbestillingsbestemmelser: Ved afbestilling påbeløber et afbestillingsgebyr på 300 kr. Når flybilletten er betalt, kan det fulde depositum ikke længere tilbagebetales. Ved afbestilling senere end en måned før afrejse har rejsedeltageren ikke krav på tilbagebetaling. Det samme gælder for: 1) Udeblivelse på afrejsedatoen. 2) For sent fremmøde på afrejsedatoen. 3) Afrejse forhindret p.gr.a ugyldigt pas.

Har du spørgsmål til tilmeldingen, kontakt venligst Joachim Jerichow på følgende e-mail adresse: joachimjerichow@hotmail.com eller mobil: +39-3493672104

Online tilmeldingsmodul:

 
Arrangement (uge)
Navn (som i dit pas)
Fødselsdato
Adresse (vej, postnummer, by)
Email
Telefon

Mobil-telefon

Speciel diæt
Værelseskammerat
Enkeltværelse
Sygdomsafbestillingsforsikring
Klub/evt. bemærkninger
 

 

 

 

 

 

 

 

Castel Vecchio, Verona

Maden smager bedst, når der er udsigt!

Piazza delle Erbe, Verona

Ægte romantik over Verona