Frank Hinrichsen

Det er Frank til højre!

Frank er meget hjælpsom!

... og stærk!

Maurizio og Ornella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1

Bike Italien... hvem er vi?

 

Bike Italien laver cykelferier til hele cykelfolket:

 • familieferier (for familier med børn helt ned til 6 år)
 • cykeluger og træningslejre for landevejsryttere
 • cykeluger og træningslejre for mountainbike-ryttere
 • cykelferier for cykelturister (ved Gardasøen eller i Trentino og fra Lucca til Rom)
 • cykelferier for eventyrere (Nepal, Jordan og Nordvietnam).

Familieferierne og Familieferie-ræs foregår ved Gardasøen og er uden guide. De andre cykelferier er med guide.

Vi laver både tilmeldingsture og skræddersyede cykelferier (klubber eller grupper af venner). Hvis I er tidligt ude (august-oktober året før), så kan I reservere en uge i det følgende år og få designet cykelferien præcis, som I vil have den. I april og kan vi desuden lave kortere arrangementer til mindre grupper eller vi kan fungere som guide her ved Gardasøen (både landevej og mountainbike).

Til fælles har vores ture et højt kvalitets- og serviceniveau, der sikrer, at vores gæster kommer hjem med positive, varierede og anderledes oplevelser!

Bike Italiens cykeluger for motionister kendetegnes ved:

 • Stærkt fokus på sikkerhed når vi kører!
 • Nøje udvalgte ruter, der fører over de højeste og mest spektakulære pas, forbi historisk interessante steder og de flotteste udsigtspunkter!
 • Et højt kvalitets- og serviceniveau (+fleksibilitet) - vi gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme den enkelte gæsts ønsker!
 • Kvalificerede guider med indgående lokalkendskab og lang cykelerfaring bag dem.
 • En venlig og afslappet atmosfære af og på cyklerne.
 • Lejlighedsvise tilbud om kulturelle events og sightseeing imellem de daglige etaper. Ingen tur uden kultur!

Det er med nogen stolthed, at vi kan præsentere et stærkt team af erfarne guides fra både ind- og udland. Mød dem her:

Joachim Jerichow: Stifter af Bike Italien. 50 år. Bor i Lazise ved Gardasøen. Tidligere professionel basketballspiller. Har deltaget i følgende løb: Nove Colli, Cesenatico. (MTB) Granfondo Paola Pezzo, Garda. Granfondo Bardolino, Granfondo Colnago, Piacenza samt Sjælland Rundt. Cykler med LaciClub Lazise. Cykelartikler til Cykel-Motion efterår: Mountainbike-oplevelser uden for kategori, september 2006. 36° Nove Colli – Marco Pantani: Op og ned er ikke lige langt – en cykelhistorie om benarbejde, passion og fællesskab, september 2006. Er vild med Nepal! Vil gerne lave flere eventyrrejser. Ture til Peru og til Ladakh (Indien) er p.t. på tegnebrættet. Passion for trekking og adventure-sporterne: Rafting, canyoning og via ferrata.

Bjarke Andersen: Fra Ikast. Idrætsfortid: Svømning og Triathlon. Har kørt og gennemført Trans Alp (785 km, 18.810 hm), Coast to Coast (800 km, 16.500 hm), Tour des Grande Alpes, Frankrig (766 km, 16.500 hm), 2x Giro delle Dolomiti (765 km, 15.000 hm). Dolomitterne - råt for usødet (764 km, 14.641 hm). Løb: Marmotten, Fausto Coppi, Claude Criquelion, Granfondo Colnago. Har været guide for Dolomitterne Unplugged (9 gange), Grandissimo Trentino (2015, 2017 og 2018), Milano-Rom i 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019, Rom-San Marino 2018 og 2019.

Frank Hinrichsen: Afløser undertegnede som rejseleder på de eksotiske ture i udlandet, når der er brug for det. Frank er oprindeligt fra Sønderjylland, men bor pt. i Vejle og træner regelmæssigt i skovene og på bakkerne der. Han har kørt MTB i seks år og deltager jævnligt i mountainbike-løb på den hjemlige scene og i udlandet, blandt andet Beskidy MTB Trophy i Polen, som han har kørt fem gange. Frank har udover en tur til Guatemala, Gran Canaria og adskillige ture til Harzen deltaget på Bike Italiens ture i Nepal to gange, dertil MTB-Brasilien og MTB-Off Limits ved Gardasøen. Frank taler flydende engelsk og spansk.

Francesco Vurro: Fra Castelnuovo. Mest MTB men også racer. Eventyrrytter med længere ture i Uganda og Nepal. Uddannet cykelguide. Underviser børn i mountainbike. Deltager som frivillig i organisationen omkring Granfondo Paola Pezzo. Har være guide (landevej) for Viborg motion (træningslejr 2009 og 2010) og på Milano-Rom (2012, 2013, 2015 og 2016), Grandissimo Trentino (2015) samt på Grandissimo Garda (2014 og 2015). Og MTB-guide på MTB-Off Limits (2015 og 2016). Gode engelskkundskaber.

Desuden har Francesco sin egen guidevirksomhed kaldet Terra Bike, der laver dagsture ved Gardasøen.

Jørn Skipper: Fra Støvring. Har kørt Dolomitterne Unplugged tre gange. Deltog som guide for Milano-Rom i 2012 og i 2018.

Andrea Zanrossi: Fra Verona. Har lavet ture i hele verden. Afrika, Ildlandet, Nepal, Sinai, Peru, Brasilien, Zanzibar og Tibet. Chauffør Milano-Rom 2016 og 2017. Grandissimo Trentino 2017.

Mario Pepe: Fra Fumane, Valpolicella. Super stærk bjergrytter. Trænede med Michael Rasmussen. Bedste placering i Granfondo: 9. plads, Granfondo Eddy Mercx, 2010. Passion for motorcykel med ture i Nordafrika, Mellemøsten, USA og Mexico. Gode engelskkundskaber.

Maurizio Fondriest: Verdensmester i 1988 (23 år gammel). To gange vinder af Europa-cuppen (1991 og 1993). Har i alt vundet 40 internationale løb og etaper (se mere i menuen til venstre). I sit efter-professionelle liv har Maurizio masser at se til. Udover at have sin egen cykelforretning i Cles, Val di Non og en bibeskæftigelse som TV-kommentator, promoverer han salget af linjen af højkvalitets kulfiberstel, der bærer hans navn. I 2008 arrangerede han et projekt for de sidste 20 års verdensmestre, som valfartede fra Cles til Rom, hvor de skal møde selveste paven! I 2008 kørtes for første gang Granfondo Maurizio Fondriesti Forli (8. juni). Hobbies: MTB, alpinismo og vinterbadning. Maurizio er ikke fast tilknyttet Bike Italien, men kører gerne med, hvis han ellers kan få det til at passe.

Bike Italien di Johan Joachim Jerichow, Via Umberto I, 24, 37014 Castelnuovo del Garda Vr.

P.I. 04389250236

Email: Joachimjerichow@hotmail.com
Telefon: +39-3493672104

 

 

 

 

 

 

Joachim Jerichow

Bjarke Andersen

Bjarke og Liselotte (Trans Alp)

Francesco Vurro

Mario Pepe

Jørn Skipper

j

Andrea Zanrossi

Maurizio Fondriest